Petals to the metal

Jag och Frida gjorde ett tidigt julklappsbyte sista skoldagen, och jag fullkomligt älskar den här ögonskuggan jag fick! Det är Too Faced Exotic Color Intense Eye Shadow i Petals To The Metal. Första jag reagerade på var förstås förpackningen - alltså Too Faced är definitivt min favorit på det planet. Skuggan i sig såg fett tråkig ut i inomhusljus, bara metalliskt grön typ. Men Frida övertalade mig till att ta på den och jag blev kär på första ögonkastet (och kanske lite väl hypad men älskar man smink så gör man...)
 
Första bilden är tråkig, den ser ut att vara turkos i förpackningen men ni ser ju att den är brun på swatchen! Och så kollar man i bättre ljus och ser hur fantastisk denna skugga är, varmt brun och turkosblå duo chrome. Jag som velat ha MAC Blue Brown pigment i evigheter och så får jag denna skugga? 
Till vänster har jag swatchar på bar hud, till höger med NYX primer under. Den är lite pudrig men har man primer så är det inget problem. Jag ar tyvärr inte använt den än så kan inte säga hur bra den håller. Men av min erfarenhet är Too Faced väldigt bra på ögonskuggor och jag tror inte denna är sämre, pigmenteringen är definitivt på samma nivå som deras Chocolate Bar Palette.
 
 
 


Kommentarer

Kom ihåg


Trackback