Recension - Lime Crime Venus: The Grunge Palette

 
Ohyes- jag köpte den! Lime Crime's Venus: The Grunge Palette, med så kallade "new-trals". För $42 dollar plus $10.95 frakt från Lime Crime's egna hemsida blir den din. Jag beställde den den 31:a Oktober, den skickades den 7:e November och jag hade den i händern den 17:e. Inte dåligt för att vara internationell frakt! Totala priset blev  $52.95, vilket motsvarar ungefär 395 kronor. Helt okej pris, då Anastasia's paletter i Sveriges affärer kostar 445 kronor, och man får ändå mer produkt i Lime Crimes (8g mot 7,2g).
 
Så, här är nyanserna. Färgerna i första bilden är lite off (tacka det gråa vädret), men den andra visar dom bra. Färgerna är Venus - kall röd, Shell -  skimrande ljus persika, Aura - skimrande ljus guld, Creation - matt rostig brun, Icon - matt mörk chokladbrun, Rebirth - matt nektarinorange, Divine - matt taupe och Muse - matt djupröd. Hade hoppats på att Rebirth var aningen mörkare (typ som NARS Persia), men den är superfin ändå. Swatches är på bar hud utan primer, och som referens är jag superblek så pigmenten lyfts fram rätt bra. Shell var aningen smulig när jag swatchade, men på ögonen såg alla nyanser bra ut. Enkla att sudda ut, superbra pigmentering och efter fem timmar hade dom inte lagt sig i veck eller tappat färg, och då använde jag NYX HD Eyeshadowbase under. Mina favoriter är nog Muse och Divine, Aura på en stark tredjeplats. 
 Ärligt talat så älskar jag allt med denna palett! Förpackningen med gulddetaljerna, färgschemat och Venus blåa hår, varma neutrala färger med världens mest perfekta mörkröda nyans, en underbar taupe och en fantastisk highlighter-nyans, kvaliten på både förpackningen och skuggorna, till och med lådan den levererades i var superfin. Jag tror det här är en palett som de flesta skulle tycka om. Kvalitén är det inga fel på, och det finns nyanser som passar varma, mörka sotningar, ljus glödande halo eller bara neutrala sminkningar till vardags. Andra stora plus (eller mig, ett krav) är att Lime Crime är hundra procent veganskt och cruelty free. Och som sammanfattning kan jag ju säga - jag har inte ångrat en sekund att jag spenderade halva studiebidraget på den, för det var kärlek på första ögonkastet. 

 

 


Kommentarer

Kom ihåg


Trackback