2014 skönhetsfavoriter

2014 är för mig året då jag blev intresserad av smink och skönhet. Jag har sminkat mig rätt länge, men nu har det blivit en hobby och lite av en passion för mig. Och det är ju en hobby som är väldigt typ, prylfokuserad. Så jag tänkte dela med mig av mina favoriter jag upptäckt under 2014!
Vi börjar med läppprodukter - vem älskar inte det? Jag köpte mina första läppstift förra Januari, och jag älskar dom ännu. Två läppstift ifrån Topshop - nyansen All About Me har blivit en favorit då det är superpigmenterat, krämigt men ändå matt och hållbart! I April var jag till MAC första gången, köpte två läppstift, blev kär i formulan. Men mina favoriter hittade jag senare som är Vegas Volt, Up The Amp och Velvet Teddy! Jag köpte Velvet Teddy i all hype om Kylie Jenners läppar och jag älskar den, mitt perfekta MLBB! 
Mina sista favoritläppprodukter är de flytande, matta läppstiften. Jag testade Bourjois version men jag gillar NYX Soft Matte Lip Creams bäst! Luktar underbart, fullt med pigment, håller genom drickande och ätande och pussande, lätt att applicera, finns jättemånga färger, billiga, vad mer kan man begära? Jag har färgerna Prague, Ibiza och Copenhagen men Prague är definitivt min favorit.
Till mina favoriter för ögonen. Förut har jag bara kört på eyeliner och mascara och där har jag faktiskt hittat nya favoriter. Lumene Cloudberry Volume Serum Mascara är helt enkelt den bästa mascaran jag testat. Ger volym, längd, håller hela dagen och smular inte under ögonen. Min trusty old Isadora eyeliner har bytts ut mot Catrice Liquid Liner, inte mycket att säga här heller, den är matt svart och håller hela dagen. Tyvärr går den inte att få tag på i Sverige och jag fick den av en tysk vän i en makeup swap. 
Till det nya: Ögonbrynspenna och ögonskugga! Alltså, att börja fylla i ögonbrynen är typ magi och jag köpte första bästa jag hittade vilket var Isadora Eyebrow Pencil där jag använder färgen Dark Brown. Den har hängt med sen Juni och jag är inne på min andra penna nu. I ögonskuggeväg så började jag stort med lite highend - MAC 217 och Too Faced Chocolate Bar Palette har varit mina go-to's när jag använt ögonskugga! Väldigt hypade produkter och dom lever verkligen upp till sina rykten.
Basprodukter. Även dessa saker som jag hållt mig fast vid ett tag, efteresom jag inte känt nåt behov av att byta ut dem. Isadora Wake Up Make Up foundation i 00 Fair applicerar jag med min Real Techniques Expert Face Brush, och det såg skitbra ut. Formulan fungerar bra till blandhy och ger en halvmatt finish. Nu är jag alldeles för torr för foundationen och den är aningen för rosa, så det är dags att gå vidare och hitta en ny favvo. Men jag kommer fortsätta använda min Sleek Face Form i Light! Perfekt contouring-färg för min bleka hy, underbar highlighter och en dupe för NARS Orgasm till rouge allt har en underbar formula, har inget att klaga på alls. Applicerar med min Real Techniques Blush Brush som är supermjuk och det funkar ju bra. Vad mer ska jag säga.
Och nu till övriga skönhetsfavoriter. Jag har blivit ett stort fan av både Lush och The Body Shop! Mina Lush favoriter är Snow Fairy duschtvålen (luktar geléhallon!!!), Bubblegum läppskrubb (luktar och smakar också geléhallon!) och R&B hårbehandling. R&B luktar sååå underbart och gör mitt hår supermjukt och mina lockar perfekta! De andra föll jag för mest för doften - sockersött är liksom min grej. Det var mycket därför jag köpte Marc Jacobs Daisy Eau So Fresh Delight! Lite blommiga dofter på det sockersöta och världens finaste förpackning och jag är såld. Snålar något otroligt med denna eftersom den var limited edition...
Till sist har vi mina The Body Shop favoriter, och min absoluta favorit är inte med. Det var nämligen dera Tea Tree Squeaky Clean Scrub, har aldrig haft finare hy än då jag använde den! Såklart slutade den säljas, men jag hoppas verkligen den kommer tillbaka! Jag kompletterade den med Seaweed Mattifying Day Cream, som verkligen funkar för min blandhy. På natten använde jag Vitamin E Moisture Cream för lite extra återfuktning. 
(Numera är jag extremt torr och testar lite nya produkter!)
Och sist men inte minst - favoriter som inte är mina favoriter men jag älskar dem ändå så himla mycket? MAC släppte sin Alluring Aquatic kollektion i våras och jag. blev. kär. Förpackningen är ON POINT och jag köpte Bronzing Powder i Refined Golden och Lipstick i Goddess of The Sea. Önskar verkligen jag köpte mer men det är så svårt att hitta för rimliga priser så jag får kanske nöja mig med det jag har.
 


Kommentarer

Kom ihåg


Trackback